Running Bull

Neograničena moć

INOVATIVNA MOĆ EKOLOŠKIH VOZILA.

Naši top akumulatori za moderna start/stop vozila.
Sa visoko specijalizovanim akumulatorima iz serije Running Bull, koji se sastoje od Running Bull EFB, Running Bull BackUp i Running Bull AGM, Banner pokriva ceo segment sistema napajanja energijom u zoni start/stop vozila. Posebno visok ciklični otpor čini Running Bulls idealnim akumulatorom koji štiti osigurače od ekstremnih i visokih napajanjakoje stvara često startovanje u mikro hibridnim automobilima.

Trenutna prodajna ponuda sadrži3 varijante proizvoda:
Running Bull EFB
Running Bull BackUp
Running Bull AGM

* AGM upijajučki stakleni ram, koji upija kiselinu iz akumulatora i vezuje ga unutra.
* EFB = pojačano napunjen akumulator, otporan na česta startovanja vozila.

Uni Bull

Univerzalni genije

Sa samo četiri varijacije, bez potrebe za održavanjem Uni Bull može biti ugrađen u više od 900 modela automobila. Kao rezultat okrugle i plitke jedinice i promenljivog dna sa postojećim adapterom,Uni Bull je pogodan za univerzalno postavljnje i ugradnju. On oslobađa i do 30% više učinka zahvaljujući modernoj čistoj kalcijum tehnologiji i membrani kao patentnoj zaštiti od curenja.

Power Bull

Super moćan i super siguran

Veća sigurnost – bolje celokupno pražnjenje – lakše punjenje.

Banner POWER BULL je Banner vodeći brend u kvalitetu i kako je najavljeno na sajmu Automechanika u Frankfurtu tokom Septembra, njena nova, poboljšana verzija,POWER BULL , predstavlja odgovor na trenutne OEM trendove do 190mm visine. Tako da , „2011”podvlači naše obećanje potrošačima daje Banner POWER BULLvrhunski izbor za moderne automobile.
Mnogo godina unazad, POWER BULL je dokazao svoju efikasnost sa kompletnom kalcijum tehnologijom za poboljšanu startnost, Double Top zaštitom od curenja i poboljšanog sigurnosnog paljenja.Banner već snabdeva ovom tehnologijom proizvođače kao što su BMW, Skoda i VW i nova visina akumulatora je takođe donela nove neočekivaneprednosti:
  • Veću bezbednost– konektori unutar ćelije i druge kritične komponente su ispod nivoa elektronapajanja.
  • Poboljšan kapacitet visokog napajanja – gustina kiseline je generalno veća, što znači manje oslobađanje visokog napajanja tokom ciklične operacije.
  • Lakše punjenje– višak kiseline znači poboljano ponovno napajanje kada je baterija prazna.


Masivno poboljšavanje u zahtevima startnosti motora kod modernih automobila zahteva mnogo veće opterećenje na akumulator. Novi 190mm visok Banner POWER BULL sadržiEN 50.342-1 Evropski standard i od sada je dostupan u jačinama od 50Ah, 62Ah, 72Ah, 80Ah i 95Ah, iste cene u poređenju sa istim proizvodima visine samo 175mm.

NOVO! POWER BULL PROFESSIONAL –ORIGINALNI KVALITET ZA RETROFITTING.
Nove vrhunske verzije Power Bull PROfessional-a nude poboljšane performanse na osnovu osnovne dokazane Power Bull technologije i precizno odgovara na odredbe vodećih Nemačkih proizvođača. Ovi agregati su dizajnirani baš za moderne automobile sa veoma visokim zahtevima za energijom.

Starting Bull

Dokazan milion puta

STARTING BULL – ULAZ NOVE GENERACIJE U.SVET Banner BRAND

Sa povoljnom cenom, snažan, dokazan i potpuno optimizovan - to su reči koje opisuju do savršenstva Starting Bull. Ovaj akumulator dozvoljava, naročito mušterijama koje vode računa o ceni, da uđu u svet Banner-ove marke vrhunskog kvaliteta i privlači pažnju svojim izuzetnim odlikama i performansom.

Sa dodatkom kalcijum tehnologije, a apsolutno bez održavanja novi Starting Bull poseduje čak i bolju zaštitu od curenja. Dvanest popularnih modelau klasi od 40-95 Ah već su opremljeni sa zaštitom od 4 ćelije protiv curenja isa centralnom degazacijomi, integrisanom zaštitom od požara i sigurno će oduševiti vašu klijntelu.

Dizajn je visoke klase i atraktivan. Ovo je najviše zasluga novih pokrivača na izolovanim priključcima kao i dizajn nalepnica koji se koristi na svim modelima. Oznaka tipa sa DIN i UK brojevima takođe koristi u lakoj klasifikaciji. Početni akumulatorza automobile sa nekoliko dodatnih potrošača.

Energy Bull

Pokretačka Snaga

PUNA SNAGA ZA ODMOR

Banner Energy Bull je specijalan akumulator za hobije i odmore, u oblasti kojoj su zahtevi za modernim i dugotrajnim pražnjenjem baterija sve veći. Novi Energy Bull je odgovor Banner-a. Odličan otpor na ponavljanje i lako punjenje iz osnova. Štaviše, lako održavanje, zaštita od curenja, i pouzdanost u radu su važniji no ikad iI stoga su veoma poboljšani.

Sa novim izdanjem Energy Bull, Banner je ponovo potvrdio svoju poziciju kao sveobuhvatan dobavljač sa modernim programom koji se širi i na specijalne zahteve.

TAMO GDE JE ENERGY BULL KOD KUĆE.
Banner-ov Energy Bull je apsolutni specijalista u svetu akumulatora. I kao i svaki drugi specijalista svoj posao obavlja perfektno. U svom kvalitetu je bez kompromisa i savršeno odgovara raznovrsnosti zahteva, koje uključuju portabl jedinice za jahte i motorne čamce, kamp vozila i kamp prikolice.

Kao dodatak, Energy Bull se koristi kod signalnih sistema, solarnih panela i električnih invalidskih kolica. Ako su potrebne detaljne informacije, vaš ekspert za Banner če Vam sa zadovoljstvom odgovoriti.
Banner savet! Akumulator je najbolje rešenje za startovanje motora čamaca (za motore unutra- ili napolju).

INSTRUKCIJE ZA SASTAVLJANJE KONEKCIJE ZA DEGAZACIJU. 955 01 – 959 01 Energy Bull akumulatori su opremljeni sa centralnom konekcijom za degazaciju u obliku proreza, koji garantuje degazaciju celog akumulatora. Kao i obično, jednostavno ubacite crevo sa kolenastim priključkom za degazaciju (nije uključeno u dotavu) u predviđeni otvor. Ništa više nije potrebno!

Copyright © DELTA MC, Sva prava zadržana 2008-2021.