Traction Bull

Pokretačka snaga

Pokretačka snaga koja stoji iza električnih vozila od viljuškara do dižućih platformi i svega od mašina za čišćenje do specijalnih aparata. Jaki akumulatori se uglavom prepoznaju kao ekonomično i pouzdano rešenje za snabdevanje strujom spratnih transportnih vozila,saonica i električnih vozila sa zahtevom za zaštitom od visokog energetskog otpora.

Stand by Bull

Stacionarna energija

Potpuno pouzdani akumulatori su centralni element u bilo kom hitnom sistemu električnog napajanja.i moraju biti izrađeni od kombinacije materijala najvišeg kvaliteta, najsavremenije tehnike proizvodnje i vodeće tehnologije izrade sa pogledom na budućnost. Ovi akumulatori su dostupni u kompletno novom komplet pakovanju ili pojedinačno dizajniranim jedinicama za alarme, upozoravajuća svetla i elektroenergetske sisteme (u skladu sa VDE 0 108 ili ÖVE-EN2), sisteme za komunikaciju, UPS i sistemima obnovljivih izvora energije.

Stand-by akumulatori od Banner-a su pouzdani izvori energije sa dve osnovne funkcije. Oni snabdevaju strujom kada:
- primarni izvor elektroenergije otkaže
- kada se dese fluktuacije napona ili velika opterećenja

Ove akumulatore karakteriše visok kvalitet materijala, najnovija tehnologija i metod proizvodnje. Banner nudi tipove stand-by akumulatora u komplet pakovanju ili pojedinačno dizajniranim jedinicama.

Traction Bull Bloc

Speman za svaku situaciju

Traction Bull Bloc serija se sastoji odakumulatora koji sadrže olovo iI kiselinu sa elektrolitima u obliki tečnosti ili gela.Osnovna namena je kod manjih utovarnih vozila (viljuškara), elektronskih vozila, mašina za čišćenje iI vozila za golf..

Da bi se obezbedila nezavisna operativnost od pozicije bez opasnosti da će kiselina da procuri, Banner-ovi inžinjeri su stvorili Traction Bull Bloc Gel u kome su elektroliti vezani gel formom. Ovo omogućava upotrebu u zatvorenim prostorima i upotrebu u direktnom kontaktu sa hranom. Traction Bull Bloc oslobađa vrlo malo svoje energije, apsolutno ne zahteva održavanje i poseduje veliku otpornost na često paljenje i gašenje.

Copyright © DELTA MC, Sva prava zadržana 2008-2021.