ELEKTRO VILJUŠKARI

Maximal elektro viljuškare karaktrerišu sledeće osobine; pouzdanost, efikasnost, lakoća upravljanja, primenljivost i u teškim uslovima rada.

Ovi ciljevi su postignuti primenom napredne svetske tehnologije i ugradnjom vrhunskih komponenta poznatih proizvođača. Garancija: 12 meseci ili 2000 radnih sati.
ERGONOMSKI DIZAJN
Jedinstveno pozicionirane komponente. AC pogonski motori jedinstvenih performansi su paralelno postavljeni na ram što je omogućilo da se baterija postavi niže čime je dobijen niži centar gravitacije i bolja stabilnost. AC motori i hidraulička pumpa servo motora su montirani ispod podne ploče čime se dobila dodatna stabilnost i lak pristup kada je potrebno održavanje.Preglednost u radu sa teretom. Superioran I poprečni presek stuba i kanal u obliku slova C čine konstrukciju jarbola masivnom i krutom, eliminišući deformacije u cilju maksimalne trajnosti i dobrih karakterisitka.

Valjci se podešavaju sa spoljne strane što omogućava lakše podešavanje i manje troškove održavanja.Veliki rukohvati i niski stepenik omogućavaju lak pristup rukovaočevom mestu. Sedište sa ublaživačem potresa i mogučnošću podešavanja unapred, podesivo i u lumbarnom delu omogućava dodatanu udobnost bez obzira na veličinu rukovaoca. Napred postavljene hidrauličke ručice su pristupačne i ergonomski postavljene za lako rukovanje jednom rukom sa više funkcija. Široki podni prostor sa nožnim komandama omogućavaju precizno ubrzavanje i kočenje.

LCD displej je postavljen i napred prati rad svih komponenata uključujući nivo napunjenosti baterije, brzinu i smer kretanja i vreme rada. Monitor sa integrisanim dijagnostičkim sistemom, omogućava lakoću pri korišćenju i niže troškove održavanja Ekologija Maksimalov elektro viljuškar sa je konstruisan da bude efikasan, tih i da obezbedi čisto vazdušno


Specifikacija za preuzimanje

Copyright © DELTA MC, Sva prava zadržana 2008-2021.