GASNI VILJUŠKARI

Maximal LPG viljuškare karaktrerišu sledeće osobine; pouzdanost, efikasnost, lakoća upravljanja, primenljivost i u teškim uslovima rada.

Ovi ciljevi su postignuti primenom napredne svetske tehnologije i ugradnjom vrhunskih komponenta poznatih proizvođača. Garancija: 12 meseci ili 2000 radnih sati.
ERGONOMSKI DIZAJN
Veliki nisko postavljeni stepenik sa obe strane, položaj ručica i veličina volana omogućavaju lak pristup i izlaženje rukovaoca viljuškara. Široko dobro oslonjeno sedište omogućava rukovaocu bolju udobnost i produktivnost u svim režimima korišćenja. Dobro pozicionirane nožne komande omogućavaju optimalnu kontrolu i bezbedan rad. Masivan I profil, šina jarbola kao i hidraulička creva postavljeni su tako da pružaju dobru preglednost u radu sa teretom. Valjci se podešavaju sa spoljne strane što omogućava lakše podešavanje i manje troškove održavanja. Hidraulička creva, čelični priključci i cevi su od ključnog značaja za bezbednost rukovaoca i opterećenje pri rukovanju. Svi hidraulički cilindri koriste vrhunske zaptivke koje sprečavaju curenje fluida i gubitak pritiska u sistemu. Glavni cilindar za podizanje ima ventil za smanjenje brzine koji ima za cilj da izbegne nagli gubitak pritiska i samim tim naglo spuštanje tereta. Potpuno podesiv upravljački sistem omogućava dobru prilagodljivost rukovaocu i dodatni komfor kao i precizno upravljanje i manevrisanje u ograničenim prostorima smanjujući tako zamor u radu i vibracije

RASHLADNI SISTEM
Aluminijumski radijator obezbeđuju stalnu regulaciju temperature rashladne tečnosti motora brzim odvođenjem toplote. Novodizajnirani ventilator sa lopaticama koje su izrađene od kompozitnih materijala, obezbeđuje bolji protok vazduha kroz sistem tunela za hlađenje, stvara manju buku i manje ometa rukovaoca u radu.

ELEKTRIČNI SISTEM

LCD displej prati rad glavnih komponenata mašine i električnih sistema, uključujući brzinu kretanja i vreme rada. Monitor sa integrisanim dijagnostičkim sistemom, omogućava lakoću pri korišćenju i niže troškove održavanja. Električne instalacije sadrže vodootporne konektore i modul dobro izolovanih osigurača u cilju povećanja sigurnosti i pouzdanosti.

ČISTA EKOLOŠKA MAŠINA
Dizel motori zadovoljavaju Euro 3 standar o izduvnoj emisiji ugljenika. Ovi motori vrhunskih karakteristika koriste u radu manje goriva po radnom satu i eliminišu štetnu emisiju gasova na radnom mestu.Raspoloživi su motori poznatih svetskih proizvođača Nissan, Mitsubishi, GM.

EFIKASNOST
Maksimal viljuškari su napravljeni da budu produktivniji i zahtevaju manje zastoje za održavanje.
Copyright © DELTA MC, Sva prava zadržana 2008-2021.