Naši brendovi

Kliknite na logo jednog od naših brendova kako biste pogledali punu ponudu:

Mission akumulatori visokog kvaliteta su proizvedeni po superiornoj Matrix Press tehnologiji i imaju duži vek trajanja, mogućnost dubokih ciklusa i ono što je posebno važno – za njih nije potrebno posebno održavanje, dolivanje tečnosti ili kiseline.

Akumulatori za Putnička vozila

Akumulatori za Teretna vozila

Naši partneri

Kliknite na logo jednog od naših partnera kako biste pogledali punu ponudu:

Petlas je globalni brend u proizvodnji pneumatika osnovan 1976. u Turskoj. Na tržištu Srbije je prisutan više od 30 godina. Jedinstven pristup kvalitetu i liderska misija omogućavaju Petlasu da izvozi u skoro sto trideset zemalja širom sveta.

Gume za Putnička vozila

Gume za Transportna vozila

industrijski program

poljoprivredni program

Shell ulja i maziva koriste napredne tehnologije i inovativan pristup kako bi pomogla u izgradnji održive energetske budućnosti.

Program za Putnička vozila

Program za Transportna vozila

industrijski program

Visokokvalitetna maziva sa inovativnom tehnologijom. Njihova jedinstvena formula obezbeđuje izvanrednu pouzdanost i efikasnost, smanjujući troškove održavanja i zastoja, uz poboljšanje maksimalne produktivnosti i isplativosti.

Program za Putnička vozila

Program za Transportna vozila

industrijski program

FAM je jedini domaći proizvođač maziva, mazivih masti i specijalnih maziva, ulja za obradu metala, sredstava za antikorozionu zaštitu i sredstava za odmašćivanje i čišćenje.

Katalog Maziva

Katalog Ulja