Naši brendovi

Kliknite na logo jednog od naših brendova kako biste pogledali punu ponudu:

Mission akumulatori visokog kvaliteta su proizvedeni po superiornoj Matrix Press tehnologiji i imaju duži vek trajanja, mogućnost dubokih ciklusa i ono što je posebno važno – za njih nije potrebno posebno održavanje, dolivanje tečnosti ili kiseline.

Akumulatori za Putnička vozila

Naši partneri

Kliknite na logo jednog od naših partnera kako biste pogledali punu ponudu:

Petlas je globalni brend u proizvodnji pneumatika osnovan 1976. u Turskoj. Na tržištu Srbije je prisutan više od 30 godina. Jedinstven pristup kvalitetu i liderska misija omogućavaju Petlasu da izvozi u skoro sto trideset zemalja širom sveta.

Gume za Putnička vozila

Gume za Transportna vozila

industrijski program

poljoprivredni program

Shell ulja i maziva koriste napredne tehnologije i inovativan pristup kako bi pomogla u izgradnji održive energetske budućnosti.

Program za Putnička vozila

Program za Transportna vozila

industrijski program

Visokokvalitetna maziva sa inovativnom tehnologijom. Njihova jedinstvena formula obezbeđuje izvanrednu pouzdanost i efikasnost, smanjujući troškove održavanja i zastoja, uz poboljšanje maksimalne produktivnosti i isplativosti.

Program za Putnička vozila

Program za Transportna vozila

industrijski program

FAM je jedini domaći proizvođač maziva, mazivih masti i specijalnih maziva, ulja za obradu metala, sredstava za antikorozionu zaštitu i sredstava za odmašćivanje i čišćenje.

Katalog Maziva

Katalog Ulja